• Ben Blå, 12 cm Bichon Frisé Pawpalace

Ben Blå, 12 cm

Rated 0 out of 5
(0 kundrecensioner)

87 kr

I lager - skickas inom 16 timmar

Ben Blå är en miljövänlig hundleksak från Beco tillverkad av stark naturgummi. Den är 100% giftfri och säker för din hund. Med en ihållig design och lätt vaniljdoft är den perfekt för att gömma godis.

Förhandsvisningen är ungefärlig.
Endast en sida kan förhandsvisas på brickor med 2-sidig gravyr.

Bonuspoäng på alla köp

Fri frakt vid köp över 500 kr *

Snabb leverans med Postnord

Ben Blå, 12 cm Bichon Frisé Pawpalace

Beskrivning

Ge din fyrbenta vän en lekupplevelse utöver det vanliga med Ben Blå, en otroligt hållbar och miljövänlig hundleksak. Tillverkad av starkt naturgummi, kan du vara trygg i att den är 100% giftfri och säker för din älskade hund.

Vad som gör Ben Blå ännu mer spännande är dess unika ihålliga design. Du kan enkelt fylla leksaken med godis eller belöningar och se din hund njuta av timmar av underhållning och tuggande. Detta stimulerar inte bara din hunds naturliga instinkter utan hjälper också till att hålla den sysselsatt och mentalt stimulerad.

Med en något oregelbunden form får Ben Blå en dynamisk rörelse när din hund biter och tuggar på den, vilket gör den ännu mer intressant och rolig att leka med. För att göra den ännu mer lockande har leksaken en subtil vaniljdoft som tilltalar hundens sinnen och gör den ännu mer oemotståndlig.

Ben Blå har en perfekt storlek på ca 12 cm, vilket gör den idealisk för hundar i olika storlekar och raser. Dessutom är den tillverkad med hänsyn till miljön, vilket gör att du kan ge din hund en rolig och säker lekupplevelse samtidigt som du bidrar till en bättre planet.

Ge din hund den bästa leksaken som är både ekovänlig och hållbar. Välj Ben Blå och se din hund njuta av lyckliga stunder fyllda med lek och belöningar!

Egenskaper:

  • Tillverkad av starkt naturgummi
  • 100% giftfri och miljövänlig
  • Ihållig design för att gömma godis
  • Oregelbunden form för dynamisk lek
  • Lätt vaniljdoft för extra lockelse
  • Perfekt storlek på ca 12 cm för olika hundar

Hundar, katter och smådjur är fantastiska varelser med naturliga förmågor av att tugga, bita och riva sönder det mesta. Observera att leksaker för djur är förbrukningsvaror med varierande livslängd. Pawpalace kan därför inte ge någon garanti på leksaker för djur. Garanti gäller dock vid fabrikationsfel.

Du bör alltid ha ditt djur under tillsyn när den leker, oavsett vad den leker med. Trasiga/förbrukade leksaker bör bytas ut för att förhindra eventuella skador, kontrollera djurets leksaker regelbundet för att upptäcka skador i tid.

Ytterligare information

Vikt0,094 kg
Dimensioner150 × 160 × 36 mm
Färg

Storlek

Djurart

Material

,

Varumärke

Beco

Beco erbjuder allt du behöver för att hålla din hund eller katt glad och välmående genom livet, samtidigt som ni minimerar er miljöpåverkan.
Ben Blå, 12 cm Bichon Frisé Pawpalace

Recensioner

Rated 0 out of 5
0 av 5 stjärnor (baserat på 0 omdömen)
Perfekt0%
Mycket bra0%
Medelvärde0%
Dåligt0%
Fruktansvärt0%

 

Denna produkt har inga omdömen ännu. Bli först med att ge ditt omdöme.