• Applaws Dry Kattmat Kyckling och lamm, 7,5kg Katt Pawpalace

Applaws Dry Kattmat Kyckling och lamm, 7,5kg

569 kr

I lager - skickas inom 16 timmar

7,5 kg naturligt, näringsrikt kattfoder. Applaws Dry Kyckling och lamm är lika smakrikt som nyttigt och innehåller dessutom tranbärsextrakt som stödjer urinvägarna och matsmältningssystemet.

Förhandsvisningen är ungefärlig.
Endast en sida kan förhandsvisas på brickor med 2-sidig gravyr.

Bonuspoäng på alla köp

Fri frakt vid köp över 500 kr *

Snabb leverans med Postnord

Artikelnr: 977921 Kategorier: , , ,
Applaws Dry Kattmat Kyckling och lamm, 7,5kg Katt Pawpalace

Beskrivning

Applaws Dry är ett unikt och komplett foder för katter. Applaws Dry simulerar den mat katten skulle ätit om den levt i det vilda, men i form av torrfoder. Katter är köttätande djur och deras matsmältningssystem är därför anpassade till en diet med en hög andel protein från kött. Kattens ursprungliga och naturliga kost består endast av ca 1-5% vegetabilier, vilka kommer från bytets mag- och tarmområde.

De spannmål som återfinns i många torrfoder för katter är ofta svårsmälta och innehåller onödiga kolhydrater som omvandlas till glykogen eller fett. Detta kan leda till övervikt, leversjukdomar, diabetes eller problem med bukspottskörteln.
Applaws med kyckling använder kött som enda proteinkälla. Detta protein omvandlas på ett effektivt sätt till energi. Fodret lämpar sig även för katter med allergi eller matintolerans.

Applaws Dry innehåller inga artificiella konserveringsmedel. De extra antioxidanterna kommer från selen och tokoferoler som konserverar och håller maten fräsch och god på ett naturligt sätt under en lång period. Dessa antioxidanter kan även ha en positiv effekt på kattens vitalitet och hälsa.

De naturliga fettsyrorna omega 3 och omega 6 stärker hudens hälsa och ger en glänsande päls. Applaws innehåller dessutom tranbärsextrakt som stödjer urinvägarna och matsmältningssystemet.

Innehåll:

  • Torkad kyckling 48%
  • Torkat lamm 20%
  • Torkad potatis
  • Mald kyckling utan ben 12%
  • Sockerbetsmassa
  • Kycklingbuljong
  • Laxolja
  • Äggpulver
  • Vitaminer och mineraler

Ytterligare information

Vikt7,5 kg
Dimensioner620 × 380 × 95 mm
Djurart

Varumärke

Applaws

Djurfodret som ger hälsa och välmående. Applaws sällskapsdjursfoder innehåller bara naturliga ingredienser vilket gör det till det bästa sällskapsdjursfodret för att hålla din katt och hund i toppskick.
Applaws Dry Kattmat Kyckling och lamm, 7,5kg Katt Pawpalace

Recensioner

0,0 av 5 stjärnor (baserat på 0 omdömen)
Perfekt0%
Mycket bra0%
Medelvärde0%
Dåligt0%
Fruktansvärt0%

 

Denna produkt har inga omdömen ännu. Bli först med att ge ditt omdöme.