• 734743
  • CatLuresDaBeeSolo_edited
  • 734743
  • CatLuresDaBeeSolo_edited

Refill Da Bee, 4 cm

Rated 0 out of 5
(0 kundrecensioner)

142 kr

I lager - skickas inom 16 timmar

Denna refill bi för Da Bee Kattspö är ett måste för alla kattägare som vill ge sina katter en rolig och stimulerande lekupplevelse. Köp denna refill bi idag och se hur din katt njuter av leken med Da Bee Kattspö.

Förhandsvisningen är ungefärlig.
Endast en sida kan förhandsvisas på brickor med 2-sidig gravyr.

Bonuspoäng på alla köp

Fri frakt vid köp över 500 kr *

Snabb leverans med Postnord

Artikelnr: 734743 Kategorier: , ,

Beskrivning

Denna refill bi för Da Bee Kattspö är den perfekta leksaken för din katt att ha kul med. Refillen är speciellt designad för att passa på Da Bee Kattspö, en populär kattleksak från Go Cat.

Refillen innehåller en bi som fångar din katts uppmärksamhet och lockar den till lek. Den mjuka och färgglada designen på bien är perfekt för att engagera din katt i rolig och stimulerande lek.

När du behöver byta ut bien på ditt Da Bee Kattspö är denna refill bi det perfekta valet för att hålla din katt nöjd och underhållen.

Egenskaper:

  • Refill bi för Kattleksak Da Bee, 34 cm
  • Tillverkad av högkvalitativa material
  • Innehåller en mjuk och färgglad bi
  • Ger din katt en rolig och stimulerande lekupplevelse

Hundar, katter och smådjur är fantastiska varelser med naturliga förmågor av att tugga, bita och riva sönder det mesta. Observera att leksaker för djur är förbrukningsvaror med varierande livslängd. Pawpalace kan därför inte ge någon garanti på leksaker för djur. Garanti gäller dock vid fabrikationsfel.

Du bör alltid ha ditt djur under tillsyn när den leker, oavsett vad den leker med. Trasiga/förbrukade leksaker bör bytas ut för att förhindra eventuella skador, kontrollera djurets leksaker regelbundet för att upptäcka skador i tid.

Ytterligare information

Vikt0,004 kg
Dimensioner150 × 65 × 15 mm
Djurart

Färg

,

Material

Varumärke

Go Cat

Go Cat, originalet bakom Da Bird kattleksaken. Det finns inte mycket mer som behöver tilläggas. Denna produkt i alla dess former och storlekar har sålt i miljontals exemplar världen över under många år.

Recensioner

Rated 0 out of 5
0 av 5 stjärnor (baserat på 0 omdömen)
Perfekt0%
Mycket bra0%
Medelvärde0%
Dåligt0%
Fruktansvärt0%

 

Denna produkt har inga omdömen ännu. Bli först med att ge ditt omdöme.