• Kattleksak Cat Tail, 100 cm Katt Pawpalace

Kattleksak Cat Tail, 100 cm

Rated 0 out of 5
(0 kundrecensioner)

120 kr

I lager - skickas inom 16 timmar

Med Cat Tail kan du ge din katt den ultimata lekupplevelsen som den förtjänar. Köp denna kattleksak idag och se hur din katt njuter av rolig och stimulerande lek med en leksak som liknar dess egna svans.

Förhandsvisningen är ungefärlig.
Endast en sida kan förhandsvisas på brickor med 2-sidig gravyr.

Bonuspoäng på alla köp

Fri frakt vid köp över 500 kr *

Snabb leverans med Postnord

Artikelnr: 734733 Kategorier: , ,
Kattleksak Cat Tail, 100 cm Katt Pawpalace

Beskrivning

Cat Tail är den ultimata kattleksaken för att hålla din katt aktiv och underhållen. Med sin fluffiga fjädersvans som liknar kattens egna svans, fångar denna leksak din katts uppmärksamhet och ger en rolig och stimulerande lekupplevelse.

Det handgjorda kattspöet är 100 cm långt och svanstaflen är 38 cm, vilket ger en perfekt längd för interaktiv lek med din katt. Cat Tail passar för alla kattägare och är en rolig och spännande leksak för kattälskare.

Cat Tail säljs per styck och finns i olika färger, vilket innebär att det blir en överraskning vilken färg du får. Köp denna kattleksak idag och se hur din katt njuter av rolig och stimulerande lek.

Egenskaper:

  • Kattleksak med en fluffig fjädersvans
  • Handgjord i USA
  • Längd på 100 cm för interaktiv lek
  • Svanstaflen är 38 cm
  • Ger din katt rolig och stimulerande lek
  • Säljs per styck och finns i olika färger

Hundar, katter och smådjur är fantastiska varelser med naturliga förmågor av att tugga, bita och riva sönder det mesta. Observera att leksaker för djur är förbrukningsvaror med varierande livslängd. Pawpalace kan därför inte ge någon garanti på leksaker för djur. Garanti gäller dock vid fabrikationsfel.

Du bör alltid ha ditt djur under tillsyn när den leker, oavsett vad den leker med. Trasiga/förbrukade leksaker bör bytas ut för att förhindra eventuella skador, kontrollera djurets leksaker regelbundet för att upptäcka skador i tid.

Ytterligare information

Vikt0,042 kg
Dimensioner355 × 110 × 20 mm
Djurart

Färg

, , , , ,

Material

Varumärke

Go Cat

Go Cat, originalet bakom Da Bird kattleksaken. Det finns inte mycket mer som behöver tilläggas. Denna produkt i alla dess former och storlekar har sålt i miljontals exemplar världen över under många år.
Kattleksak Cat Tail, 100 cm Katt Pawpalace

Recensioner

Rated 0 out of 5
0 av 5 stjärnor (baserat på 0 omdömen)
Perfekt0%
Mycket bra0%
Medelvärde0%
Dåligt0%
Fruktansvärt0%

 

Denna produkt har inga omdömen ännu. Bli först med att ge ditt omdöme.