• Rullkoppel snöre Flexi Classic Svart M, 5 meter American staffordshire terrier Pawpalace

Rullkoppel snöre Flexi Classic Svart M, 5 meter

Rated 0 out of 5

168 kr

I lager - skickas inom 16 timmar

Flexi Classic Svart M rullkoppel ger maximal rörlighet för din hund upp till 20 kg med en distans på upp till 5 meter. Tillverkad med högkvalitativ plast, komplett med snabb-bromssystem för optimal kontroll.

Förhandsvisningen är ungefärlig.
Endast en sida kan förhandsvisas på brickor med 2-sidig gravyr.

Bonuspoäng på alla köp

Fri frakt vid köp över 500 kr *

Snabb leverans med Postnord

Rullkoppel snöre Flexi Classic Svart M, 5 meter American staffordshire terrier Pawpalace

Beskrivning

Flexi Classic Svart M Rullkoppel – din perfekta lösning för att ge din hund frihet att utforska samtidigt som du behåller full kontroll. Denna kvalitetsprodukt ger en slående balans mellan funktionalitet, design och komfort.

Flexi Classic Svart M, utformad för att passa hundar upp till 20 kg, erbjuder en maximal längd på 5 meter, vilket ger din hund tillräckligt med utrymme för att ströva runt och utforska omgivningen samtidigt som du kan behålla kontrollen. Tillverkad av hållbar, högkvalitativ plast, är denna produkt byggd för att hålla och tåla de dagliga påfrestningarna vid användning.

Dess innovativa design innefattar det beprövade och testade Flexi-kopplet i en ny, elegant form som inte bara är estetiskt tilltalande, utan också bekväm att använda. Flexi Classic Svart M är utrustad med ett snabb-bromssystem som ger dig omedelbar stoppkraft när du behöver det, medan bandkopplet har ett optimerat koppelutsläpp för smidig användning.

Denna produkt är också kompatibel med ett utbud av extra tillbehör, inklusive Multi Box för godis eller bajspåsar, LED koppel, och LED lampa att fästa i kopplet. Dessa tillbehör, som säljs separat, gör att du kan anpassa din produkt för att bättre passa dina och din hunds behov.

Flexi-koppel är små underverk i sig, fullspäckade med innovativa idéer, patenterad teknik och handgjorda detaljer. Varje koppel är designat för att ge det bästa av komfort, säkerhet och stil, vilket gör ditt husdjursägande till en mer njutbar upplevelse.

Egenskaper:

  • Tillverkad med hållbar, högkvalitativ plast
  • Designad för hundar upp till 20 kg
  • Erbjuder en maximal längd på 5 meter
  • Utrustad med snabb-bromssystem för omedelbar stoppkraft
  • Kompatibel med en rad tillbehör för att bättre anpassa produkten till dina behov.

Ytterligare information

Vikt0,266 kg
Dimensioner215 × 215 × 45 mm
Djurart

Färg

Material

Storlek

Varumärke

Flexi

Flexis koppel är små underverk i sig – fullspäckade med innovativa idéer, patenterad teknik och handgjorda detaljer.
Rullkoppel snöre Flexi Classic Svart M, 5 meter American staffordshire terrier Pawpalace