• Ring Med Rep Grön, 37 cm Bichon Frisé Pawpalace
  • Ring Med Rep Grön, 37 cm Bichon Frisé Pawpalace
  • Ring Med Rep Grön, 37 cm Bichon Frisé Pawpalace
  • Ring Med Rep Grön, 37 cm Bichon Frisé Pawpalace

Ring Med Rep Grön, 37 cm

Rated 0 out of 5
(0 kundrecensioner)

109 kr

I lager - skickas inom 16 timmar

Grön Ring Med Rep, 37 cm – En ekovänlig och säker hundleksak tillverkad av starkt naturgummi och återvunnen bomull. Perfekt för interaktiv lek.

Förhandsvisningen är ungefärlig.
Endast en sida kan förhandsvisas på brickor med 2-sidig gravyr.

Bonuspoäng på alla köp

Fri frakt vid köp över 500 kr *

Snabb leverans med Postnord

Ring Med Rep Grön, 37 cm Bichon Frisé Pawpalace

Beskrivning

Den Gröna Ringen Med Rep, 37 cm, är en miljövänlig hundleksak som kombinerar säkerhet, hållbarhet och interaktiv lek. Tillverkad av starkt naturgummi och återvunnen bomull är denna leksak 100% giftfri och miljövänlig. Du kan vara trygg i vetskapen om att din hund kan leka säkert och utan att utsättas för skadliga ämnen.

Leksaken är utrustad med ett rep som är tillverkat av 100% återvunnen bomull. Repet ger en extra dimension av interaktivitet och gör det enkelt att kasta och leka med ringen. Det ger också en möjlighet för din hund att dra och tugga på leksaken, vilket ger en skonsam träning för tänder och tandkött.

Den Gröna Ringen Med Rep har en något oregelbunden form, vilket ger den en unik studs och rullning när den kastas eller leks med. Detta gör leken ännu mer spännande och intressant för din hund, som kommer att älska att jaga, fånga och dra i ringen.

För att göra leken ännu mer tilltalande för din hund har den Gröna Ringen Med Rep en lätt vaniljdoft. Doften kan öka leksakens attraktionskraft och locka din hund till att leka ännu mer engagerat och intensivt.

Med en storlek på 37 cm är den Gröna Ringen Med Rep perfekt för att kasta och dra i lek. Den är också lämplig för hundar av olika storlekar och passar både små och medelstora hundar.

Ge din hund en rolig och interaktiv lektid med den Gröna Ringen Med Rep. Den är inte bara en källa till underhållning, utan också ett sätt att främja en aktiv livsstil och ge din hund en meningsfull sysselsättning.

Egenskaper:

  • Ekovänlig hundleksak tillverkad av starkt naturgummi och återvunnen bomull
  • 100% giftfri, miljövänlig och säker för din hund
  • Repet ger möjlighet till interaktiv lek och enkel hantering
  • Oregelbunden form för unik studs och rullning
  • Lätt vaniljdoft för att öka lekens attraktionskraft
  • Passar både små och medelstora hundar
  • Mått: 37 cm (längd)

Hundar, katter och smådjur är fantastiska varelser med naturliga förmågor av att tugga, bita och riva sönder det mesta. Observera att leksaker för djur är förbrukningsvaror med varierande livslängd. Pawpalace kan därför inte ge någon garanti på leksaker för djur. Garanti gäller dock vid fabrikationsfel.

Du bör alltid ha ditt djur under tillsyn när den leker, oavsett vad den leker med. Trasiga/förbrukade leksaker bör bytas ut för att förhindra eventuella skador, kontrollera djurets leksaker regelbundet för att upptäcka skador i tid.

Ytterligare information

Vikt0,146 kg
Dimensioner320 × 115 × 70 mm
Färg

Storlek

Djurart

Material

, , ,

Varumärke

Beco

Beco erbjuder allt du behöver för att hålla din hund eller katt glad och välmående genom livet, samtidigt som ni minimerar er miljöpåverkan.
Ring Med Rep Grön, 37 cm Bichon Frisé Pawpalace

Recensioner

Rated 0 out of 5
0 av 5 stjärnor (baserat på 0 omdömen)
Perfekt0%
Mycket bra0%
Medelvärde0%
Dåligt0%
Fruktansvärt0%

 

Denna produkt har inga omdömen ännu. Bli först med att ge ditt omdöme.