• Kub Med Rep, 4,5 cm American staffordshire terrier Pawpalace

Kub Med Rep, 4,5 cm

Rated 0 out of 5
(0 kundrecensioner)

153 kr

I lager - skickas inom 16 timmar

Kub Med Rep, 4,5 cm – En interaktiv leksak med en solid kub i gummi och ett starkt rep för lek med din hund. Repet är tillräckligt starkt för att klara av drag- och tugglekar och ger en extra dimension av spänning och utmaning för din hund.

Förhandsvisningen är ungefärlig.
Endast en sida kan förhandsvisas på brickor med 2-sidig gravyr.

Bonuspoäng på alla köp

Fri frakt vid köp över 500 kr *

Snabb leverans med Postnord

Kub Med Rep, 4,5 cm American staffordshire terrier Pawpalace

Beskrivning

Kub Med Rep, 4,5 cm är en spännande leksak som kombinerar en solid kub i gummi med ett robust rep. Den är perfekt för interaktiv lek och träning med din hund.

Kuben har en diameter på 4,5 cm och repets längd är 45 cm, vilket ger gott om utrymme för att kasta, dra och leka med din hund. Den kompakta storleken gör att du enkelt kan ta med dig leksaken på promenader eller lekstunder i trädgården.

Repets styrka och hållbarhet gör att det klarar av drag- och tugglekar, vilket ger en extra dimension av spänning och utmaning för din hund. Leken med Kub Med Rep främjar hundens fysiska aktivitet samtidigt som den stärker er relation.

Denna leksak är lämplig för hundar i olika storlekar och åldrar. Den ger en interaktiv och engagerande upplevelse för både dig och din fyrbenta vän och skapar en starkare bindning genom lek och träning.

Egenskaper:

  • Solid kub i gummi och starkt rep för interaktiv lek med din hund
  • Kubens diameter är 4,5 cm och repets längd är 45 cm
  • Kompakt storlek för enkel transport och användning
  • Repet är starkt och hållbart för drag- och tugglekar
  • Främjar hundens fysiska aktivitet och stärker relationen mellan er
  • Lämplig för hundar i olika storlekar och åldrar

Hundar, katter och smådjur är fantastiska varelser med naturliga förmågor av att tugga, bita och riva sönder det mesta. Observera att leksaker för djur är förbrukningsvaror med varierande livslängd. Pawpalace kan därför inte ge någon garanti på leksaker för djur. Garanti gäller dock vid fabrikationsfel.

Du bör alltid ha ditt djur under tillsyn när den leker, oavsett vad den leker med. Trasiga/förbrukade leksaker bör bytas ut för att förhindra eventuella skador, kontrollera djurets leksaker regelbundet för att upptäcka skador i tid.

Ytterligare information

Vikt0,13 kg
Dimensioner50 × 50 × 50 mm
Färg

,

Material

,

Djurart

Storlek

Varumärke

Gappay

Gappay tillverkar moderna produkter för hundar som testas av professionella hundsportförare. Gappay grundades 1992 och är sedan dess ett av de ledande varumärkena i världen när det kommer till deras typ av hundartiklar.
Kub Med Rep, 4,5 cm American staffordshire terrier Pawpalace

Recensioner

Rated 0 out of 5
0 av 5 stjärnor (baserat på 0 omdömen)
Perfekt0%
Mycket bra0%
Medelvärde0%
Dåligt0%
Fruktansvärt0%

 

Denna produkt har inga omdömen ännu. Bli först med att ge ditt omdöme.