• Hundleksak Flätad Flamingo, 40 cm Australian shepherd Pawpalace

Hundleksak Flätad Flamingo, 40 cm

Rated 0 out of 5
(0 kundrecensioner)

131 kr

I lager - skickas inom 16 timmar

Ge din hund en rolig och intressant lekkamrat med vår hundleksak Flätad Flamingo. Denna 40 cm långa leksak är formad som en flamingo och är perfekt för att ge din hund underhållning och interaktivitet under leken.

Förhandsvisningen är ungefärlig.
Endast en sida kan förhandsvisas på brickor med 2-sidig gravyr.

Bonuspoäng på alla köp

Fri frakt vid köp över 500 kr *

Snabb leverans med Postnord

Hundleksak Flätad Flamingo, 40 cm Australian shepherd Pawpalace

Beskrivning

Ge din hund en rolig och intressant lekupplevelse med vår hundleksak Flätad Flamingo. Denna leksak är formad som en bedårande flamingo och är perfekt för att ge din hund både underhållning och interaktivitet under leken.

Leksaken är tillverkad av hållbart material och har en imponerande längd på 40 cm, vilket ger gott om utrymme för din hund att greppa och bära runt leksaken. Den är också utformad med flätade rep, vilket ger extra textur och struktur för att stimulera din hunds tugginstinkter.

Denna hundleksak erbjuder en rolig och intressant lekupplevelse för din hund. Den kan användas för draglek, kastlek eller ens som en tröstande lekkamrat. Din hund kommer att älska att bita, tugga och utforska de olika delarna av den flätade flamingon.

Vår hundleksak Flätad Flamingo är tillverkad med säkerhet och kvalitet i åtanke. Den är gjord av hållbart material som är säkert att leka med och innehåller inga små delar som kan utgöra en kvävningsrisk. Du kan vara trygg när din hund njuter av sin lekstund med denna leksak.

Ge din hund den bästa lekupplevelsen med vår hundleksak Flätad Flamingo. Utforska dess roliga design och upptäck glädjen med interaktiv lek. Köp vår hundleksak idag och se hur din hund blir entusiastisk över att leka och interagera med denna spännande och roliga leksak.

Egenskaper:

  • Hundleksak formad som en bedårande flamingo
  • Längd på 40 cm för enkel hantering
  • Tillverkad av hållbart material för hållbarhet
  • Flätade rep ger extra textur och stimulans för tugginstinkter
  • Skapar en rolig och intressant lekupplevelse
  • Säker och pålitlig design

Hundar, katter och smådjur är fantastiska varelser med naturliga förmågor av att tugga, bita och riva sönder det mesta. Observera att leksaker för djur är förbrukningsvaror med varierande livslängd. Pawpalace kan därför inte ge någon garanti på leksaker för djur. Garanti gäller dock vid fabrikationsfel.

Du bör alltid ha ditt djur under tillsyn när den leker, oavsett vad den leker med. Trasiga/förbrukade leksaker bör bytas ut för att förhindra eventuella skador, kontrollera djurets leksaker regelbundet för att upptäcka skador i tid.

Ytterligare information

Vikt0,124 kg
Dimensioner400 × 30 × 25 mm
Färg

,

Djurart

Material

,

Storlek

Varumärke

Tyrol

Hundleksak Flätad Flamingo, 40 cm Australian shepherd Pawpalace

Recensioner

Rated 0 out of 5
0 av 5 stjärnor (baserat på 0 omdömen)
Perfekt0%
Mycket bra0%
Medelvärde0%
Dåligt0%
Fruktansvärt0%

 

Denna produkt har inga omdömen ännu. Bli först med att ge ditt omdöme.