• Boll Med Rep Blå, 6 cm Australian shepherd Pawpalace

Boll Med Rep Blå, 6 cm

Rated 0,0 out of 5

186 kr

I lager - skickas inom 16 timmar

Boll Med Rep Blå, 6 cm – En ekovänlig och interaktiv hundleksak med naturgummi och återvunnet bomullsrep.

Förhandsvisningen är ungefärlig.
Endast en sida kan förhandsvisas på brickor med 2-sidig gravyr.

Bonuspoäng på alla köp

Fri frakt vid köp över 500 kr *

Snabb leverans med Postnord

Boll Med Rep Blå, 6 cm Australian shepherd Pawpalace

Beskrivning

Boll Med Rep Blå, 6 cm är en ekovänlig och interaktiv hundleksak som kommer att ge din hund timmar av underhållning. Tillverkad av starkt naturgummi är denna leksak både hållbar och säker för din hund att använda. Repet, gjort av 100% återvunnen bomull, gör det enkelt att kasta och dra i leksaken under lekstunder med din hund.

Denna hundleksak är inte bara säker för din hund, den är också skonsam mot miljön. Den är tillverkad av ekovänliga material och är 100% giftfri. Bollen har en oregelbunden form som ger den extra spänning och roligt studsande under leken. Dessutom har den en subtil vaniljdoft som kan locka din hund ännu mer till lek.

Med en diameter på 6 cm är bollen Med Rep Blå perfekt för små och mellanstora hundar. Dess interaktiva design och repet med en längd på 50 cm gör den till en engagerande leksak för kasta och dra-lek. Det långa repet gör det enkelt att kasta leksaken och låter din hund fånga den och dra i den under leken.

Egenskaper:

  • Tillverkad av starkt naturgummi
  • Repet är gjort av 100% återvunnen bomull
  • Ekovänlig och giftfri
  • Oregelbunden form för spänning och studsande
  • Lätt vaniljdoft för extra attraktionskraft
  • Diameter på 6 cm, perfekt för små och mellanstora hundar
  • Repets längd på 50 cm för kasta och dra-lek

Hundar, katter och smådjur är fantastiska varelser med naturliga förmågor av att tugga, bita och riva sönder det mesta. Observera att leksaker för djur är förbrukningsvaror med varierande livslängd. Pawpalace kan därför inte ge någon garanti på leksaker för djur. Garanti gäller dock vid fabrikationsfel.

Du bör alltid ha ditt djur under tillsyn när den leker, oavsett vad den leker med. Trasiga/förbrukade leksaker bör bytas ut för att förhindra eventuella skador, kontrollera djurets leksaker regelbundet för att upptäcka skador i tid.

Ytterligare information

Vikt0,33 kg
Dimensioner450 × 80 × 80 mm
Färg

Material

, , ,

Storlek

Djurart

Varumärke

Beco

Beco erbjuder allt du behöver för att hålla din hund eller katt glad och välmående genom livet, samtidigt som ni minimerar er miljöpåverkan.
Boll Med Rep Blå, 6 cm Australian shepherd Pawpalace