• Boll Med Rep Grön, 5 cm Bichon Frisé Pawpalace

Boll Med Rep Grön, 5 cm

Rated 0,0 out of 5

131 kr

Tillfälligt slut - på väg in

Få ett mail när produkten åter är i lager

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Boll Med Rep Grön, 5 cm Bichon Frisé Pawpalace

Beskrivning

Boll Med Rep Grön, 5 cm är en miljövänlig och rolig hundleksak som kommer att ge din hund en fantastisk lekupplevelse. Tillverkad av starkt naturgummi och med repet gjort av 100% återvunnen bomull, är denna leksak både hållbar och skonsam mot miljön.

Denna hundleksak är helt fri från giftiga ämnen och säker att använda för din hund. Den oregelbundna formen ger bollen extra spänning och studsande, vilket kommer att göra leken ännu mer underhållande för din fyrbenta vän. Dessutom har den en subtil vaniljdoft som kan locka din hund till ännu mer lek och skoj.

Med en diameter på 5 cm är bollen Med Rep Grön perfekt för små hundar. Det långa repet på 30 cm ger dig möjlighet att kasta leksaken och låter din hund fånga den och dra i den under lekstunden. Det är en interaktiv leksak som kommer att stimulera din hunds naturliga lekinstinkter och skapa en rolig och aktiv lekupplevelse.

Egenskaper:

  • Tillverkad av starkt naturgummi
  • Repet är gjort av 100% återvunnen bomull
  • Ekovänlig och giftfri
  • Oregelbunden form för spänning och studsande
  • Lätt vaniljdoft för extra attraktionskraft
  • Diameter på 5 cm, perfekt för små hundar
  • Repets längd på 30 cm för kasta och dra-lek

Hundar, katter och smådjur är fantastiska varelser med naturliga förmågor av att tugga, bita och riva sönder det mesta. Observera att leksaker för djur är förbrukningsvaror med varierande livslängd. Pawpalace kan därför inte ge någon garanti på leksaker för djur. Garanti gäller dock vid fabrikationsfel.

Du bör alltid ha ditt djur under tillsyn när den leker, oavsett vad den leker med. Trasiga/förbrukade leksaker bör bytas ut för att förhindra eventuella skador, kontrollera djurets leksaker regelbundet för att upptäcka skador i tid.

Ytterligare information

Vikt0,182 kg
Dimensioner480 × 110 × 60 mm
Färg

Storlek

Material

, , ,

Djurart

Varumärke

Beco

Beco erbjuder allt du behöver för att hålla din hund eller katt glad och välmående genom livet, samtidigt som ni minimerar er miljöpåverkan.
Boll Med Rep Grön, 5 cm Bichon Frisé Pawpalace