• Hundleksak Uggla, 25 cm Hund Pawpalace

Hundleksak Uggla, 25 cm

Rated 0,0 out of 5

76 kr

I lager - skickas inom 16 timmar

Förskjut tristess med denna roliga 25 cm Hundleksak Uggla, utrustad med ett pipljud som tilltalar hundens nyfikenhet. Hållbart designad med återvunna plastflaskor. Färgval blir en överraskande bonus!

Förhandsvisningen är ungefärlig.
Endast en sida kan förhandsvisas på brickor med 2-sidig gravyr.

Bonuspoäng på alla köp

Fri frakt vid köp över 500 kr *

Snabb leverans med Postnord

Artikelnr: 865835 Kategorier: , ,
Hundleksak Uggla, 25 cm Hund Pawpalace

Beskrivning

Framhäv ditt husdjurs lekfulla natur med vår Hundleksak Uggla på 25 cm. Denna leksak är skickligt utformad för att stimulera din hunds sinne och fysiska aktivitet, vilket bidrar till en sund livsstil. Utrustad med ett intressant pipljud, skapar den här uggla-leksaken en spännande utmaning som håller din hund underhållen under längre tid.

Den här leksaken är inte bara rolig, men också hållbar och miljövänlig. Fyllningen är noggrant tillverkad av återvunna plastflaskor, vilket bidrar till en minskad miljöpåverkan. Denna hållbara design innebär också att leksaken kan tåla frekventa lekstunder och fortfarande behålla sin charm.

En annan unik aspekt av denna hundleksak är färgvariationen. Vi förstår att varje hund är unik och förtjänar en leksak som speglar dess personlighet. Därför levereras vår Hundleksak Uggla i en mängd olika färger.

Vilken färg du får blir en glädjande överraskning, vilket lägger till en extra nivå av spänning till din shoppingupplevelse.

Egenskaper:

  • Attraktiv 25 cm lång uggla-formad hundleksak
  • Utrustad med ett pipljud för att stimulera hundens nyfikenhet
  • Hållbar design, gjord med fyllning från återvunna plastflaskor
  • Levereras i en mängd olika färger för en överraskande shoppingupplevelse
  • Leksaken bidrar till en sund hundlivsstil genom att stimulera fysisk aktivitet

Hundar, katter och smådjur är fantastiska varelser med naturliga förmågor av att tugga, bita och riva sönder det mesta. Observera att leksaker för djur är förbrukningsvaror med varierande livslängd. Pawpalace kan därför inte ge någon garanti på leksaker för djur. Garanti gäller dock vid fabrikationsfel.

Du bör alltid ha ditt djur under tillsyn när den leker, oavsett vad den leker med. Trasiga/förbrukade leksaker bör bytas ut för att förhindra eventuella skador, kontrollera djurets leksaker regelbundet för att upptäcka skador i tid.

Ytterligare information

Vikt0,046 kg
Dimensioner190 × 150 × 50 mm
Färg

,

Material

, ,

Djurart

Varumärke

Aimé

Letar du efter bra produkter för ditt husdjur? Då kommer du troligen inte kunna motstå Aimés fantastiska kollektion av halsband och leksaker.
Hundleksak Uggla, 25 cm Hund Pawpalace