• Hundleksak Räv, 32 cm Australian shepherd Pawpalace

Hundleksak Räv, 32 cm

Rated 0 out of 5
(0 kundrecensioner)

109 kr

Tillfälligt slut - på väg in

Få ett mail när produkten åter är i lager

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Hundleksak Räv, 32 cm Australian shepherd Pawpalace

Beskrivning

Ge din hund en spännande och underhållande lekupplevelse med vår hundleksak Räv. Denna leksak är formad som en räv och är perfekt för att aktivera din hunds naturliga instinkter och ge timmar av lekglädje.

Leksaken är 32 cm lång och tillverkad av hållbart material för att klara av intensiv tugglek. Den har en realistisk design och detaljer som tilltalar din hunds intresse och fantasi. Den mjuka och plyschiga texturen gör den till en perfekt kramvän och lekkamrat för din hund.

Det som gör denna hundleksak extra spännande är det ”knastrande” pappret i både ben och svans. När din hund biter eller leker med leksaken kommer det att ge ifrån sig ett tillfredsställande ljud, vilket ökar lekens engagemang och intresse för din hund. Detta hjälper också till att stimulera hundens sinnen och ger en extra dimension av interaktivitet under leken.

Vår hundleksak Räv är utformad med säkerhet i åtanke. Den är tillverkad av icke-giftiga material och har inga små delar som kan utgöra en kvävningsrisk för din hund. Du kan vara trygg och säker när din hund leker med denna leksak.

Ge din hund den bästa lekupplevelsen med vår hundleksak Räv. Utforska dess spännande egenskaper, inklusive det ”knastrande” pappret i benen och svansen, som ger extra stimulans och roligt ljud. Köp vår hundleksak idag och se hur din hund blir entusiastisk över sin nya lekkamrat.

Egenskaper:

  • Hundleksak formad som en spännande räv
  • Tillverkad av hållbart material för intensiv tugglek
  • 32 cm lång för enkel hantering och bärbarhet
  • ”Knastrande” papper i både ben och svans för extra stimulans och roligt ljud
  • Säker och icke-giftig design

Hundar, katter och smådjur är fantastiska varelser med naturliga förmågor av att tugga, bita och riva sönder det mesta. Observera att leksaker för djur är förbrukningsvaror med varierande livslängd. Pawpalace kan därför inte ge någon garanti på leksaker för djur. Garanti gäller dock vid fabrikationsfel.

Du bör alltid ha ditt djur under tillsyn när den leker, oavsett vad den leker med. Trasiga/förbrukade leksaker bör bytas ut för att förhindra eventuella skador, kontrollera djurets leksaker regelbundet för att upptäcka skador i tid.

Ytterligare information

Vikt0,075 kg
Dimensioner320 × 180 × 80 mm
Färg

Material

Djurart

Storlek

Varumärke

Tyrol

Hundleksak Räv, 32 cm Australian shepherd Pawpalace

Recensioner

Rated 0 out of 5
0 av 5 stjärnor (baserat på 0 omdömen)
Perfekt0%
Mycket bra0%
Medelvärde0%
Dåligt0%
Fruktansvärt0%

 

Denna produkt har inga omdömen ännu. Bli först med att ge ditt omdöme.