• Hundleksak Minigris, 20 cm American staffordshire terrier Pawpalace

Hundleksak Minigris, 20 cm

Rated 0,0 out of 5
(0 kundrecensioner)

76 kr

I lager - skickas inom 16 timmar

Minigrisen har en inbyggd pip som fortsätter att låta även efter att hunden punkterat den. Perfekt för hundar som älskar pipande leksaker.

Förhandsvisningen är ungefärlig.
Endast en sida kan förhandsvisas på brickor med 2-sidig gravyr.

Bonuspoäng på alla köp

Fri frakt vid köp över 500 kr *

Snabb leverans med Postnord

Hundleksak Minigris, 20 cm American staffordshire terrier Pawpalace

Beskrivning

Ge din hund en lekfull och spännande upplevelse med vår Hundleksak Minigris. Denna 20 cm långa leksak är speciellt utformad för att tillfredsställa hundar som älskar pipande leksaker.

Hundleksak Minigris har en inbyggd pip som ger extra glädje och spänning under leken. Det som gör denna leksak unik är att pipandet fortsätter även efter att hunden har punkterat den. Det betyder att din hund kan fortsätta att njuta av pipandet och leken även om leksaken blir skadad.

Denna leksak är tillverkad av slitstarkt material som är utformat för att klara av hundars intensiva tuggande och dragkamper. Den är byggd för att vara hållbar och motståndskraftig mot vardagens påfrestningar.

Med en längd på 20 cm är Hundleksak Minigris lämplig för hundar i olika storlekar. Dess form och storlek gör det enkelt för hunden att gripa och leka med. Du kan vara trygg i att ge din hund en leksak som är säker och anpassad efter deras behov.

Ge din hund en underhållande lekupplevelse med vår Hundleksak Minigris. Med dess inbyggda pipfunktion som fortsätter att låta även efter punktering, kommer din hund att få glädje av pipandet och leken. Ge din älskade fyrbenta vän en kvalitetsleksak som kommer att förbättra deras lektid och ge dem extra nöje.

Egenskaper:

  • Lämplig för hundar som älskar pipande leksaker
  • Inbyggd pip fortsätter att låta efter punktering
  • Tillverkad av slitstarkt material
  • Tål intensivt tuggande och dragkamper
  • Längd: 20 cm
  • Perfekt storlek för olika hundar
  • Enkel att gripa och leka med
  • Främjar lekfullhet och underhållning
  • Hög kvalitet och hållbar konstruktion
  • Ger extra glädje och spänning för din hund

Hundar, katter och smådjur är fantastiska varelser med naturliga förmågor av att tugga, bita och riva sönder det mesta. Observera att leksaker för djur är förbrukningsvaror med varierande livslängd. Pawpalace kan därför inte ge någon garanti på leksaker för djur. Garanti gäller dock vid fabrikationsfel.

Du bör alltid ha ditt djur under tillsyn när den leker, oavsett vad den leker med. Trasiga/förbrukade leksaker bör bytas ut för att förhindra eventuella skador, kontrollera djurets leksaker regelbundet för att upptäcka skador i tid.

Ytterligare information

Vikt0,044 kg
Dimensioner200 × 100 × 40 mm
Färg

Djurart

Storlek

,

Varumärke

Petstages

Hundleksak Minigris, 20 cm American staffordshire terrier Pawpalace

Recensioner

Rated 0,0 out of 5
0,0 av 5 stjärnor (baserat på 0 omdömen)
Perfekt0%
Mycket bra0%
Medelvärde0%
Dåligt0%
Fruktansvärt0%

 

Denna produkt har inga omdömen ännu. Bli först med att ge ditt omdöme.