• Hundleksak Kossa, 16 cm American staffordshire terrier Pawpalace

Hundleksak Kossa, 16 cm

76 kr

I lager - skickas inom 16 timmar

Ge din hund en gullig och miljövänlig lekkamrat med vår hundleksak Kossa. Denna 16 cm långa leksak är tillverkad av slitstarkt plysch och fyllningen är gjord av återvunna plastflaskor. Med sitt pipljud kommer den att ge extra spänning under leken. Välj bland olika roliga utföranden och färger, där färgen blir en överraskning vid köp.

Förhandsvisningen är ungefärlig.
Endast en sida kan förhandsvisas på brickor med 2-sidig gravyr.

Bonuspoäng på alla köp

Fri frakt vid köp över 500 kr *

Snabb leverans med Postnord

Hundleksak Kossa, 16 cm American staffordshire terrier Pawpalace

Beskrivning

Ge din hund en gullig och miljövänlig lekupplevelse med vår hundleksak Kossa. Denna leksak är formad som en bedårande kossa och är perfekt för att ge din hund både lekglädje och en medvetenhet om hållbarhet.

Leksaken har en längd på 16 cm och är tillverkad av slitstarkt plyschmaterial, vilket gör den tålig för tuggande och intensiv lek. Den mjuka plyschen ger också en kramvänlig känsla för din hund.

Det som gör denna hundleksak extra speciell är dess miljövänliga fyllning. Fyllningen är gjord av återvunna plastflaskor, vilket ger en kreativ och hållbar lösning för att minska avfallet och återanvända material. Dessutom är leksaken utrustad med ett inbyggt pipljud som tillför extra spänning och stimulans under leken.

Vår hundleksak Kossa kommer i olika roliga utföranden och färger, och färgen blir en överraskning vid köp. Det gör varje köp till en spännande upplevelse både för dig och din hund. Du kan välja mellan olika utföranden och låta din hund få en ny och unik lekkamrat varje gång.

Leksaken är tillverkad med säkerhet och kvalitet i åtanke. Den är gjord av material som är säkert att leka med och innehåller inga små delar som kan utgöra en kvävningsrisk. Du kan vara trygg när din hund njuter av sin lekstund med denna leksak.

Ge din hund den bästa lekupplevelsen med vår hundleksak Kossa. Utforska dess gulliga design, pipljudet och medvetenheten om hållbarhet. Köp vår hundleksak idag och se hur din hund blir underhållen och stimulerad under leken.

Egenskaper:

  • Hundleksak i form av en gullig kossa
  • Längd på 16 cm för enkel hantering
  • Tillverkad av slitstarkt plyschmaterial för hållbarhet
  • Fyllningen är gjord av återvunna plastflaskor för en miljövänlig lösning
  • Inbyggt pipljud för extra spänning och stimulans
  • Kommer i olika roliga utföranden och färger (överraskning vid köp)
  • Säker och pålitlig design
  • Skapar en rolig och medveten lekupplevelse

Hundar, katter och smådjur är fantastiska varelser med naturliga förmågor av att tugga, bita och riva sönder det mesta. Observera att leksaker för djur är förbrukningsvaror med varierande livslängd. Pawpalace kan därför inte ge någon garanti på leksaker för djur. Garanti gäller dock vid fabrikationsfel.

Du bör alltid ha ditt djur under tillsyn när den leker, oavsett vad den leker med. Trasiga/förbrukade leksaker bör bytas ut för att förhindra eventuella skador, kontrollera djurets leksaker regelbundet för att upptäcka skador i tid.

Ytterligare information

Vikt0,03 kg
Dimensioner160 × 120 × 10 mm
Färg

, , ,

Material

Djurart

Storlek

Varumärke

Aimé

Letar du efter bra produkter för ditt husdjur? Då kommer du troligen inte kunna motstå Aimés fantastiska kollektion av halsband och leksaker.
Hundleksak Kossa, 16 cm American staffordshire terrier Pawpalace

Recensioner

0,0 av 5 stjärnor (baserat på 0 omdömen)
Perfekt0%
Mycket bra0%
Medelvärde0%
Dåligt0%
Fruktansvärt0%

 

Denna produkt har inga omdömen ännu. Bli först med att ge ditt omdöme.