• Kattleksak Matatabi Stav, 20 cm Katt Pawpalace

Kattleksak Matatabi Stav, 20 cm

Rated 0,0 out of 5

32 kr

I lager - skickas inom 16 timmar

Ge din katt en naturlig tuggpinne med Kattleksak Matatabi Stav! Denna tuggpinne är tillverkad av 100% naturligt Matatabi, en japansk växt som har samma effekt på katter som kattmynta och framkallar euforiska reaktioner.

Förhandsvisningen är ungefärlig.
Endast en sida kan förhandsvisas på brickor med 2-sidig gravyr.

Bonuspoäng på alla köp

Fri frakt vid köp över 500 kr *

Snabb leverans med Postnord

Artikelnr: 738479 Kategorier: , ,
Kattleksak Matatabi Stav, 20 cm Katt Pawpalace

Beskrivning

Utöver att erbjuda en rolig och stimulerande tuggupplevelse, kan denna tuggstav för katter även bidra till god munhälsa och motverka plack. Regelbunden användning av Kattleksak Matatabi Stav kan alltså vara fördelaktigt för din katts hälsa.

Denna kattleksak har en perfekt storlek (20 cm) för att din katt ska kunna tugga på den bekvämt. Dessutom är den helt naturlig och fri från tillsatser, vilket gör den ännu mer hälsosam för din katt att tugga på.

Egenskaper:

  • Tillverkad av 100% naturlig Matatabi
  • Framkallar euforiska reaktioner hos katter, liknande kattmynta
  • Främjar god munhälsa och motverkar plack hos katter
  • Perfekt storlek (20 cm) för en bekväm tuggupplevelse
  • Helt naturlig och fri från tillsatser

Hundar, katter och smådjur är fantastiska varelser med naturliga förmågor av att tugga, bita och riva sönder det mesta. Observera att leksaker för djur är förbrukningsvaror med varierande livslängd. Pawpalace kan därför inte ge någon garanti på leksaker för djur. Garanti gäller dock vid fabrikationsfel.

Du bör alltid ha ditt djur under tillsyn när den leker, oavsett vad den leker med. Trasiga/förbrukade leksaker bör bytas ut för att förhindra eventuella skador, kontrollera djurets leksaker regelbundet för att upptäcka skador i tid.

Ytterligare information

Vikt0,013 kg
Dimensioner250 × 130 × 5 mm
Djurart

Färg

Material

,

Varumärke

Gibbon

Gibbon tillverkar artiklar för hund, katt och smådjur. Pawpalace har ett mycket brett utbud av produkter från Gibbon och fyller kontinuerligt på med nya, spännande artiklar.
Kattleksak Matatabi Stav, 20 cm Katt Pawpalace