• Kamprulle Med Handtag, 25 cm American staffordshire terrier Pawpalace

Kamprulle Med Handtag, 25 cm

153 kr

I lager - skickas inom 16 timmar

Med en storlek på 5 x 25 cm är den perfekt för tug-of-war och lekstunder fyllda med aktivitet. Denna kamprulle är en lekfull och interaktiv hundleksak som kommer att ge er båda massor av glädje och motion.

Förhandsvisningen är ungefärlig.
Endast en sida kan förhandsvisas på brickor med 2-sidig gravyr.

Bonuspoäng på alla köp

Fri frakt vid köp över 500 kr *

Snabb leverans med Postnord

Kamprulle Med Handtag, 25 cm American staffordshire terrier Pawpalace

Beskrivning

Kamprullen är utrustad med stadiga handtag som ger dig ett bekvämt grepp och låter dig och din hund dra och dra i olika riktningar. Detta främjar styrka, samarbete och interaktion mellan er.

Tillverkad av slitstarkt material är kamprullen byggd för att klara av intensivt lekande och tuggande. Dess kompakta storlek gör den lämplig för både inomhus- och utomhuslek, vilket ger er möjlighet att ha kul var som helst.

Ge din hund en rolig utmaning och stärk er relation med denna kamprulle. Ni kommer att njuta av era gemensamma lekstunder och skapa starka band samtidigt som ni aktiverar er fysiskt.

Egenskaper:

  • Kamprulle med handtag
  • Storlek: 5 x 25 cm
  • Slitstarkt material för intensivt lekande
  • Främjar styrka, samarbete och interaktion
  • Lämplig för inomhus- och utomhuslek

Hundar, katter och smådjur är fantastiska varelser med naturliga förmågor av att tugga, bita och riva sönder det mesta. Observera att leksaker för djur är förbrukningsvaror med varierande livslängd. Pawpalace kan därför inte ge någon garanti på leksaker för djur. Garanti gäller dock vid fabrikationsfel.

Du bör alltid ha ditt djur under tillsyn när den leker, oavsett vad den leker med. Trasiga/förbrukade leksaker bör bytas ut för att förhindra eventuella skador, kontrollera djurets leksaker regelbundet för att upptäcka skador i tid.

Ytterligare information

Vikt0,23 kg
Dimensioner300 × 60 × 70 mm
Färg

Storlek

Djurart

Varumärke

Gappay

Gappay tillverkar moderna produkter för hundar som testas av professionella hundsportförare. Gappay grundades 1992 och är sedan dess ett av de ledande varumärkena i världen när det kommer till deras typ av hundartiklar.
Kamprulle Med Handtag, 25 cm American staffordshire terrier Pawpalace

Recensioner

0,0 av 5 stjärnor (baserat på 0 omdömen)
Perfekt0%
Mycket bra0%
Medelvärde0%
Dåligt0%
Fruktansvärt0%

 

Denna produkt har inga omdömen ännu. Bli först med att ge ditt omdöme.