• Kamppläd Med Handtag, 80 cm Bichon Frisé Pawpalace

Kamppläd Med Handtag, 80 cm

Rated 0,0 out of 5
(0 kundrecensioner)

252 kr

I lager - skickas inom 16 timmar

Hundleksak Kamppläd Med Handtag, 80 cm – Robust kamppläd med bekvämt handtag. Perfekt för tug-of-war och interaktiv lek. Slitstarkt lädermaterial för långvarig användning.

Förhandsvisningen är ungefärlig.
Endast en sida kan förhandsvisas på brickor med 2-sidig gravyr.

Bonuspoäng på alla köp

Fri frakt vid köp över 500 kr *

Snabb leverans med Postnord

Kamppläd Med Handtag, 80 cm Bichon Frisé Pawpalace

Beskrivning

Den här hundleksaken är en robust och hållbar kamppläd med ett praktiskt handtag. Den är perfekt för tug-of-war och interaktiv lek med din hund. Med en total längd på 80 cm, varav läderdelen är cirka 60 cm lång, ger den gott om utrymme för din hund att bita och dra. Det bekväma handtaget ger dig en stadig och bekväm grepp under leken.

Kampplädet är tillverkat av slitstarkt lädermaterial som är utformat för att stå emot hundens starka dragkrafter. Det är konstruerat för att vara tåligt och hållbart, så att du kan njuta av leken under lång tid framöver. Den generösa längden ger både dig och din hund möjlighet att interagera och ha roligt tillsammans.

Denna kamppläd med handtag är inte bara en rolig leksak, den främjar också hundens naturliga bit- och draginstinkt. Det ger en möjlighet för din hund att utöva sina käkmuskler och hålla sina tänder rena och starka. Leken kan också vara en fantastisk möjlighet att bygga en starkare bindning mellan dig och din fyrbenta vän.

Hundleksak Kamppläd Med Handtag, 80 cm är en imponerande leksak för hundar som älskar tug-of-war och interaktiv lek. Med en total längd på 80 cm, varav läderdelen är cirka 60 cm lång, ger den gott om utrymme för din hund att gripa tag i och dra. Den är tillverkad av slitstarkt lädermaterial som är speciellt utformat för att klara av hundens kraftiga dragkrafter.

Det bekväma handtaget ger dig en stadig och bekväm grepp under leken, vilket ger dig kontroll och stabilitet. Du kan interagera med din hund och delta i tug-of-war leken på ett säkert sätt. Läderdelen är hållbar och tålig nog att motstå hundens intensiva dragande och bitande.

Denna kamppläd med handtag främjar inte bara en rolig och aktiv lek, den hjälper också till att främja hundens käkmuskler och tandhälsa. Genom att gripa tag i och dra i kampplädet får hunden en möjlighet att utöva sina käkmuskler och rengöra sina tänder. Leken kan också stärka bandet mellan dig och din hund, och skapa en djupare förtroendefull relation.

Egenskaper:

  • Robust kamppläd med handtag
  • Total längd på 80 cm, varav läderdelen är cirka 60 cm lång
  • Tillverkad av slitstarkt och hållbart lädermaterial
  • Bekvämt handtag för stadig och bekväm grepp
  • Främjar hundens naturliga bit- och draginstinkt
  • Tränar käkmusklerna och bidrar till tandhälsa
  • Skapar en starkare bindning mellan hund och ägare
  • Perfekt för tug-of-war och interaktiv lek

Hundar, katter och smådjur är fantastiska varelser med naturliga förmågor av att tugga, bita och riva sönder det mesta. Observera att leksaker för djur är förbrukningsvaror med varierande livslängd. Pawpalace kan därför inte ge någon garanti på leksaker för djur. Garanti gäller dock vid fabrikationsfel.

Du bör alltid ha ditt djur under tillsyn när den leker, oavsett vad den leker med. Trasiga/förbrukade leksaker bör bytas ut för att förhindra eventuella skador, kontrollera djurets leksaker regelbundet för att upptäcka skador i tid.

Ytterligare information

Vikt0,122 kg
Dimensioner620 × 80 × 5 mm
Färg

Storlek

Djurart

Material

Varumärke

Gappay

Gappay tillverkar moderna produkter för hundar som testas av professionella hundsportförare. Gappay grundades 1992 och är sedan dess ett av de ledande varumärkena i världen när det kommer till deras typ av hundartiklar.
Kamppläd Med Handtag, 80 cm Bichon Frisé Pawpalace

Recensioner

Rated 0,0 out of 5
0,0 av 5 stjärnor (baserat på 0 omdömen)
Perfekt0%
Mycket bra0%
Medelvärde0%
Dåligt0%
Fruktansvärt0%

 

Denna produkt har inga omdömen ännu. Bli först med att ge ditt omdöme.