• Halsband med  snusnäsduk Röd Halsband Pawpalace

Halsband med snusnäsduk Röd

197 kr

I lager - skickas inom 16 timmar

Gibbon’s röda halsband med snusnäsduk är 18mm/50cm, designad specifikt för hundar. Lättvikts och unikt, det ger komfort och stil för ditt husdjur.

Förhandsvisningen är ungefärlig.
Endast en sida kan förhandsvisas på brickor med 2-sidig gravyr.

Bonuspoäng på alla köp

Fri frakt vid köp över 500 kr *

Snabb leverans med Postnord

Artikelnr: 924234 Kategorier: , , ,
Halsband med  snusnäsduk Röd Halsband Pawpalace

Beskrivning

Gibbon, en ledande tillverkare inom djurtillbehör, presenterar sitt eleganta röda halsband med snusnäsduk, speciellt utformad för hundar. Med en dimension på 18mm i bredd och 50cm i längd, är detta halsband inte bara snyggt utan också funktionellt.

Halsbandet är en del av Gibbon’s brett sortiment hos Pawpalace, en betrodd återförsäljare som ständigt uppdaterar sina produkter med nya, spännande artiklar från varumärket. Gibbon’s engagemang för kvalitet och innovation framgår tydligt i denna produkt, som kombinerar estetik med användbarhet.

Det röda halsbandet med snusnäsduk väger bara 0,054 kg, vilket gör det till ett utmärkt val för hundar som föredrar en lättare känsla. De fina måtten på 500 × 18 × 10 mm säkerställer en bekväm passform, medan den livfulla röda färgen ger en touch av elegans.

Den medföljande snusnäsduken lägger till en extra charm, vilket gör halsbandet till ett attraktivt tillbehör som kompletterar ditt husdjurs utseende. Tillverkad med djurens komfort i åtanke, är detta halsband ett måste för varje ansvarsfull och mode-medveten husdjursägare.

Egenskaper:

  • Märke: Gibbon, känt för kvalitet och innovation
  • Dimensioner: 18mm/50cm, för en perfekt passform
  • Vikt: Lättviktsdesign på endast 0,054 kg
  • Färg: Elegant röd, för en distinkt och snygg look
  • Användning: Speciellt designad för hundar, för optimal komfort och funktionalitet
  • Extra tillbehör: Snusnäsduk som lägger till en charmig touch
  • Tillgänglighet: Bred tillgänglighet genom Pawpalace, en betrodd återförsäljare med ett stort utbud av Gibbon-produkter

Ytterligare information

Vikt0,054 kg
Dimensioner500 × 18 × 10 mm
Djurart

Färg

Varumärke

Gibbon

Gibbon tillverkar artiklar för hund, katt och smådjur. Pawpalace har ett mycket brett utbud av produkter från Gibbon och fyller kontinuerligt på med nya, spännande artiklar.
Halsband med  snusnäsduk Röd Halsband Pawpalace