• Squeezz Gummiboll, 6,5 cm American staffordshire terrier Pawpalace

Squeezz Gummiboll, 6,5 cm

Rated 0,0 out of 5

87 kr

I lager - skickas inom 16 timmar

Squeezz Gummiboll, 6,5 cm – Ge din hund en lekfull och spännande upplevelse med Squeezz Gummiboll! Denna hundleksak är tillverkad av hållbart gummimaterial och är perfekt för att aktivera och underhålla din hund.

Förhandsvisningen är ungefärlig.
Endast en sida kan förhandsvisas på brickor med 2-sidig gravyr.

Bonuspoäng på alla köp

Fri frakt vid köp över 500 kr *

Snabb leverans med Postnord

Squeezz Gummiboll, 6,5 cm American staffordshire terrier Pawpalace

Beskrivning

Bollen har en diameter på cirka 6,5 cm, vilket gör den idealisk för små till mellanstora hundar. Dess kompakta storlek gör den enkel att greppa och bära runt.

Squeezz Gummiboll finns i många sprakande färger, vilket gör varje köp till en överraskning både för dig och din hund. Den färgglada designen lockar till sig uppmärksamhet och gör leken ännu mer rolig och attraktiv.

Tillverkad av hållbart gummimaterial, är Squeezz Gummiboll konstruerad för att klara av tuffa tuggningar och intensiv lek. Den är utformad för att vara slitstark och hållbar, vilket gör att den kan vara en pålitlig följeslagare för din hund under många lekstunder.

Ge din hund en leksak som aktiverar och ger glädje med Squeezz Gummiboll. Beställ din leksak idag och se din hund njuta av en rolig och stimulerande lekupplevelse!

Egenskaper:

  • Squeezz Gummiboll för lek och aktivitet
  • Diameter på cirka 6,5 cm, perfekt för små till mellanstora hundar
  • Tillverkad av hållbart gummimaterial för hållbarhet
  • Finns i många sprakande färger för överraskning och variation
  • Attraktiv design som lockar till sig uppmärksamhet
  • Idealisk för aktivering och underhållning
  • Tålig och hållbar konstruktion för långvarig användning

Hundar, katter och smådjur är fantastiska varelser med naturliga förmågor av att tugga, bita och riva sönder det mesta. Observera att leksaker för djur är förbrukningsvaror med varierande livslängd. Pawpalace kan därför inte ge någon garanti på leksaker för djur. Garanti gäller dock vid fabrikationsfel.

Du bör alltid ha ditt djur under tillsyn när den leker, oavsett vad den leker med. Trasiga/förbrukade leksaker bör bytas ut för att förhindra eventuella skador, kontrollera djurets leksaker regelbundet för att upptäcka skador i tid.

Ytterligare information

Vikt0,06 kg
Dimensioner100 × 75 × 65 mm
Färg

, , ,

Material

Storlek

Djurart

Varumärke

Kong

KONGs leksaker kommer att vara med dig och din hund genom livets alla skeden. Från valp till de senare åren. KONGs leksaker kan tjäna olika syften för din hund och kommer i många olika former, storlekar och färger.
Squeezz Gummiboll, 6,5 cm American staffordshire terrier Pawpalace