• Squeezz Action 3-pack, 6 cm American staffordshire terrier Pawpalace

Squeezz Action 3-pack, 6 cm

131 kr

I lager - skickas inom 16 timmar

Squeezz Action 3-pack, 6 cm – Ge din hund en lekfull och spännande upplevelse med Squeezz Action-bollen! Denna hundleksak är speciellt utformad med studs i åtanke och kommer att ge din hund timmar av glädjefylld lek.

Förhandsvisningen är ungefärlig.
Endast en sida kan förhandsvisas på brickor med 2-sidig gravyr.

Bonuspoäng på alla köp

Fri frakt vid köp över 500 kr *

Snabb leverans med Postnord

Squeezz Action 3-pack, 6 cm American staffordshire terrier Pawpalace

Beskrivning

Varje boll i detta 3-pack har en storlek på 6 cm, vilket gör dem perfekta för små till mellanstora hundar. Den transparenta mittendelen är tillverkad av mjukt gummi, vilket ger en behaglig känsla vid tuggning och grepp. De röda kortändarna är hårdare och ger bättre studs, vilket gör leken ännu mer spännande.

Squeezz Action-bollen är idealisk för apportlek, kasta och hämta. Dess design och studs gör den lätt att syna och följa för både dig och din hund. Det elastiska materialet ger en extra utmaning när din hund försöker fånga bollen.

Denna hundleksak är tillverkad av hållbart material för att klara av din hunds lekbehov. Den är konstruerad för att vara tålig och hållbar, så att du kan njuta av många lekfulla stunder tillsammans med din hund.

Ge din hund en boll med studs och spänning genom att beställa Squeezz Action 3-pack idag! Se din hund njuta av en lekfull och aktiv lekupplevelse.

Egenskaper:

  • 3-pack med Squeezz Action-bollar för lek och studs
  • Storlek på 6 cm, perfekt för små till mellanstora hundar
  • Transparent mittendel av mjukt gummi för behaglig känsla
  • Röda kortändar som ger bättre studs och spänning
  • Idealisk för apportlek, kasta och hämta
  • Synlig och lätt att följa för både dig och din hund
  • Tillverkad av hållbart material för tålig användning

Hundar, katter och smådjur är fantastiska varelser med naturliga förmågor av att tugga, bita och riva sönder det mesta. Observera att leksaker för djur är förbrukningsvaror med varierande livslängd. Pawpalace kan därför inte ge någon garanti på leksaker för djur. Garanti gäller dock vid fabrikationsfel.

Du bör alltid ha ditt djur under tillsyn när den leker, oavsett vad den leker med. Trasiga/förbrukade leksaker bör bytas ut för att förhindra eventuella skador, kontrollera djurets leksaker regelbundet för att upptäcka skador i tid.

Ytterligare information

Vikt0,19 kg
Dimensioner292 × 95 × 64 mm
Färg

,

Storlek

Djurart

Material

Varumärke

Kong

KONGs leksaker kommer att vara med dig och din hund genom livets alla skeden. Från valp till de senare åren. KONGs leksaker kan tjäna olika syften för din hund och kommer i många olika former, storlekar och färger.
Squeezz Action 3-pack, 6 cm American staffordshire terrier Pawpalace

Recensioner

0,0 av 5 stjärnor (baserat på 0 omdömen)
Perfekt0%
Mycket bra0%
Medelvärde0%
Dåligt0%
Fruktansvärt0%

 

Denna produkt har inga omdömen ännu. Bli först med att ge ditt omdöme.