• Ihålig Boll Blå, 5 cm Bichon Frisé Pawpalace

Ihålig Boll Blå, 5 cm

Rated 0 out of 5

87 kr

I lager - skickas inom 16 timmar

Ihålig Boll Blå, 5 cm – En ekologisk och säker hundleksak tillverkad av starkt naturgummi. Perfekt för mycket små till små hundar.

Förhandsvisningen är ungefärlig.
Endast en sida kan förhandsvisas på brickor med 2-sidig gravyr.

Bonuspoäng på alla köp

Fri frakt vid köp över 500 kr *

Snabb leverans med Postnord

Ihålig Boll Blå, 5 cm Bichon Frisé Pawpalace

Beskrivning

Den Ihåliga Bollen Blå, 5 cm, är en ekologisk hundleksak som kombinerar säkerhet, hållbarhet och rolig lek. Tillverkad av starkt naturgummi är denna leksak 100% giftfri och miljövänlig. Du kan vara trygg i vetskapen om att din hund kan leka säkert och utan att utsättas för skadliga ämnen.

Bollen är ihålig och kan fyllas med godis, vilket ger en extra utmaning och stimulans för din hund. Genom att försöka få tag på godiset inuti får din hund träna sina sinnen och aktivera sig mentalt. Den något oregelbundna formen ger bollen en oförutsägbar studs och rullning, vilket gör den ännu mer spännande för din hund att jaga och fånga.

För att göra leken ännu mer tilltalande har den Ihåliga Bollen Blå en lätt vaniljdoft. Doften kan locka din hund till att leka ännu mer engagerat och ha ännu mer kul. Den här bollen är speciellt utformad för mycket små till små hundar och är perfekt för små raser och valpar.

Med en diameter på 5 cm är den Ihåliga Bollen Blå lätt att hantera och leka med för din lilla hund. Den är tillverkad av starkt naturgummi för att säkerställa att den håller för intensivt tugglek och att den är av hög kvalitet.

Ge din hund en rolig och stimulerande lektid med den Ihåliga Bollen Blå. Den är inte bara en källa till underhållning, utan också ett sätt att främja en aktiv livsstil och ge din hund en meningsfull sysselsättning.

Egenskaper:

  • Ekologisk hundleksak tillverkad av starkt naturgummi
  • 100% giftfri, miljövänlig och säker för din hund
  • Ihålig design för att fyllas med godis och ge extra stimulans
  • Oregelbunden form för unik studs och rullning
  • Lätt vaniljdoft för att locka din hund till lek
  • Passar för mycket små till små hundar
  • Diameter på 5 cm för enkel hantering och lek

Hundar, katter och smådjur är fantastiska varelser med naturliga förmågor av att tugga, bita och riva sönder det mesta. Observera att leksaker för djur är förbrukningsvaror med varierande livslängd. Pawpalace kan därför inte ge någon garanti på leksaker för djur. Garanti gäller dock vid fabrikationsfel.

Du bör alltid ha ditt djur under tillsyn när den leker, oavsett vad den leker med. Trasiga/förbrukade leksaker bör bytas ut för att förhindra eventuella skador, kontrollera djurets leksaker regelbundet för att upptäcka skador i tid.

Ytterligare information

Vikt0,096 kg
Dimensioner150 × 75 × 50 mm
Färg

Storlek

Djurart

Material

,

Varumärke

Beco

Beco erbjuder allt du behöver för att hålla din hund eller katt glad och välmående genom livet, samtidigt som ni minimerar er miljöpåverkan.
Ihålig Boll Blå, 5 cm Bichon Frisé Pawpalace