• Boll Med Handtag, 6 cm American staffordshire terrier Pawpalace

Boll Med Handtag, 6 cm

Rated 0,0 out of 5

197 kr

I lager - skickas inom 16 timmar

Med Boll Med Handtag, 6 cm kan du och din hund njuta av timmar av lek och träning tillsammans. Den är lätt att bära med dig och passar perfekt för lekstunder i trädgården, parken eller på promenader.

Förhandsvisningen är ungefärlig.
Endast en sida kan förhandsvisas på brickor med 2-sidig gravyr.

Bonuspoäng på alla köp

Fri frakt vid köp över 500 kr *

Snabb leverans med Postnord

Boll Med Handtag, 6 cm American staffordshire terrier Pawpalace

Beskrivning

Boll Med Handtag, 6 cm är en rolig och interaktiv leksak som är speciellt utformad för små till mellanstora hundar. Den består av en boll med en diameter på 6 cm och ett bekvämt handtag med en längd på 28 cm.

Bollen är tillverkad av hållbart material som är säkert för din hunds tänder och tandkött. Den är perfekt för kast-, apport- och draglekar och ger en bra möjlighet för din hund att utöva fysisk aktivitet och samtidigt ha kul.

Handtaget på leksaken ger dig en enkel och bekväm grepppunkt för att kasta och dra i leksaken. Det är tillräckligt starkt för att klara av lekar och ger dig full kontroll över leksaken under interaktion med din hund.

Boll Med Handtag, 6 cm är lätt att bära med dig och passar perfekt för lekstunder i trädgården, parken eller på promenader. Den ger en interaktiv och engagerande upplevelse för både dig och din hund.

Egenskaper:

  • Interaktiv leksak med en boll och ett bekvämt handtag
  • Bollens diameter är 6 cm och handtagets längd är 28 cm
  • Tillverkad av hållbart material som är säkert för hundens tänder och tandkött
  • Perfekt för kast-, apport- och draglekar
  • Ger möjlighet till fysisk aktivitet och kul för din hund
  • Lätt att bära med dig för lekstunder i trädgården, parken eller på promenader
  • Passar små till mellanstora hundar

Hundar, katter och smådjur är fantastiska varelser med naturliga förmågor av att tugga, bita och riva sönder det mesta. Observera att leksaker för djur är förbrukningsvaror med varierande livslängd. Pawpalace kan därför inte ge någon garanti på leksaker för djur. Garanti gäller dock vid fabrikationsfel.

Du bör alltid ha ditt djur under tillsyn när den leker, oavsett vad den leker med. Trasiga/förbrukade leksaker bör bytas ut för att förhindra eventuella skador, kontrollera djurets leksaker regelbundet för att upptäcka skador i tid.

Ytterligare information

Vikt0,13 kg
Dimensioner70 × 70 × 70 mm
Färg

,

Material

,

Djurart

Storlek

Varumärke

Gappay

Gappay tillverkar moderna produkter för hundar som testas av professionella hundsportförare. Gappay grundades 1992 och är sedan dess ett av de ledande varumärkena i världen när det kommer till deras typ av hundartiklar.
Boll Med Handtag, 6 cm American staffordshire terrier Pawpalace