• Eco_Power_Tvätt_liten-300×438-500×500

K9 Eco Power Wash, 1 liter

Betyg 0 av 5
(0 kundrecensioner)

527 kr

I lager - skickas inom 16 timmar

K9 Eco Power Wash 1 liter är ett miljövänligt alternativ till traditionella tvättmedel. Det är biologiskt nedbrytbart och innehåller inga fosfater eller andra skadliga kemikalier. Det är också tillverkat av återvinningsbar plast, vilket gör det till ett utmärkt val för miljömedvetna konsumenter. Testa K9 Eco Power Wash idag och upptäck skillnaden själv.

Förhandsvisningen är ungefärlig.
Endast en sida kan förhandsvisas på brickor med 2-sidig gravyr.

Bonuspoäng på alla köp

Fri frakt vid köp över 500 kr *

Snabb leverans med Postnord

Artikelnr: 30-1006 Kategorier: ,

Beskrivning

K9 Eco Power Wash är ett högpresterande och miljövänligt tvättmedel som är idealiskt för alla som vill ta hand om sina kläder och textilier på ett skonsamt sätt. Det här luktborttagande tvättmedlet är perfekt för sportkläder, hästtäcken, filtar, hundbäddar, väskor och mycket mer. Det är också utmärkt för personer med känslig hud.

K9 Eco Power Wash eliminerar dålig lukt fiberdjupt och ger rena och fräscha kläder genom att effektivt bryta ner luktmolekylerna. Det fungerar på alla material, inklusive ull, och kan till och med användas i saltvatten. Enkel att använda, dosera bara 0,5 dl/tvätt och tvätta på 30°–60° eller 30° handtvätt.

Egenskaper:

  • Storlek: 1 liter
  • Biologiskt nedbrytbart
  • Naturvänligt
  • Fosfatfritt
  • Återvinningsbar plastflaska (PE)

Innehåll: Nonionic surfactants 15–30%, complexing agent <3%, perfume <0.2%, <0.1%, preservative: Methylchloroisothiazolinone & methylisothiazolinone

Ytterligare information

Färg

Material

Varumärke

K9

Enastående lättborstade och friska pälsar utan tillstymmelse till klåda. Det är vad produkter från K9 gör sammanfattat i en mening.

Recensioner

Betyg 0 av 5
0 av 5 stjärnor (baserat på 0 omdömen)
Perfekt0%
Mycket bra0%
Medelvärde0%
Dåligt0%
Fruktansvärt0%

 

Denna produkt har inga omdömen ännu. Bli först med att ge ditt omdöme.